15 september 2014

Heuver en Aeolus opvallend aanwezig op IAA 2014

De IAA in Hannover is voor Heuver Bandengroothandel en Aeolus Tyres een belangrijke beurs. Dit jaar slaan beide qua deelname de handen krachtig ineen; zowel wat betreft standruimte als promotie. Heuver/Aeolus is zowel op het buitenterrein, in de hallen als rondom het complex te zien. Met die brede aanwezigheid benadrukken zij dat Aeolus, dankzij Heuver Bandengroothandel als exclusief importeur voor een groot deel van Europa voor de truck-, trailer- en grondverzetbanden, in 2014 tien jaar in Europa aanwezig is. Heuver en Aeolus zijn te vinden in Hal 16 (stand A43) en op FG M64 (buiten).

Sterke reputatie opgebouwd

Bertus Heuver, directeur Heuver Bandengroothandel: “De afgelopen tien jaar met Aeolus in ons assortiment zijn voorbijgevlogen. De uitdagingen met een destijds nieuw merk waren groot, maar fantastisch om aan te pakken. Wij zitten inmiddels in de volgende fase. Samen met Aeolus Tyres verfijnen we doorlopend het gamma en werken we gestaag verder aan de naamsbekendheid. Met de merkpositionering als ‘The Alternative’ zetten wij Aeolus vanaf het begin krachtig en helder neer.” 

Modernste Europese eisen

“De volgende stap is om de technologische verworvenheden uit te dragen”, vervolgt Bertus Heuver. “Aeolus-banden zijn moderne banden en daar past dus inmiddels ook de toevoeging ‘Technology meets Performance’ bij. De later te introduceren ATR33 trailerband, die we als preview meenemen, is hiervan een sprekend voorbeeld. Dit is een moderne band volgens de modernste Europese eisen, met onder andere  4-laags gordeltechniek. De band ondergaat momenteel de laatste duurtesten. Maar tijdens de IAA staat feitelijk het hele Aeolus-gamma in de spotlights. Met als één van de zwaartepunten de Aeolus AR28 voor mobiele kranen, die we op imposante wijze op het buitenterrein onder de aandacht brengen.” 

Bezoekers prikkelen

De nauwe samenwerking tussen Heuver Bandengroothandel en Aeolus Tyres komt behalve met de beide stands ook tot uiting in een omvangrijke promotie rondom IAA 2014. Op en rond het hallencomplex maakt Aeolus Tyres op niet mis te verstane wijze zijn deelname aan de beurs kenbaar. Meerdere grote uitingen nodigen de bezoeker uit naar de binnen- en buitenstand.

Aeolus Tyres marker

U kunt Aeolus banden vinden in heel Nederland. Ook bij u in de buurt!