Over Aeolus

Belangrijke kernpunten van Aeolus zijn kwaliteit, innovatie, levensduur, lage kostprijs en scherpe marktprijs en een zo breed mogelijk aanbod. Of het nu gaat om truck- en trailerbanden of om grondverzet of landbouwbanden.

Waar staat Aeolus voor?

Aeolus maakt sinds de introductie in Europa in 2004 een gestage groei door. Met telkens de nieuwste profielen en typen banden kan Aeolus zich scharen onder de top van de wereldmarkt. Op het vasteland van Europa verzorgt het Aeolus-team Europe de exclusieve import voor Duitsland, Nederland, België, Luxemburg, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Denemarken en Roemenië. Jaarlijks produceert Aeolus Tyres in China ruim 6 miljoen banden voor een grote diversiteit aan voertuigen. Aeolus produceert haar banden volgens nauwkeurig vastgelegde waarden. Daarmee voldoen deze altijd aan de kwalificaties:

  • Hoogste kwaliteit
  • Lage rolweerstand
  • Uitstekende tractie
  • Hoog kilometerrendement
  • Uitstekende weerstand tegen beschadiging
  • Veilig in het gebruik
  • Geschikt voor herprofileren
  • Geschikt voor vernieuwing

Aeolus service

Centraal staan bij Aeolus service, deskundigheid en snelheid. Zo kunnen banden eenvoudig en snel besteld worden via de moderne webshop. Naast de webshop vindt u bij Aeolus een speciale Aeolus Breakdown Service (24-uurs pechservice in heel Europa), PechService Garantie en Karkasgarantie. Deze service onderdelen zijn voor Aeolus als wereldwijd merk vanzelfsprekend. Aeolus, No Matter What!

Het assortiment van Aeolus

Aeolus heeft banden voor iedere inzet. Het assortiment bestaat uit een complete range banden, wat betreft maten en profielen, voor vrachtwagens, lichte trucks, diepladers, opleggers en voor de trekas en de stuuras. Met lange-afstandsprofielen, profielen voor regionaal gebruik en voor gebruik on en off the road. Voor het specifiekere werk levert Aeolus een breed gamma grondverzet (EM) banden voor de meest uiteenlopende toepassingen. Het aanbod aan landbouwbanden zal in de komende jaren worden uitgebreid om op zoveel mogelijk toepassingsgebieden Hét Alternatief te kunnen aanbieden.

Aeolus Tyres marker

U kunt Aeolus banden vinden in heel Nederland. Ook bij u in de buurt!