Aeolus Breakdown Service

Aeolus Breakdown service helpt u verder bij elk probleem langs de weg en is jarenlang dé specialist op het gebied van internationale pechservice. Mocht één van uw bedrijfsvoertuigen waar dan ook in Europa onverwacht met bandenpech komen te staan, dan is één telefoontje voldoende om u snel weer op weg te helpen.

Aeolus Breakdown Service

Aeolus Breakdown Service Stripe

Hoe werkt het?

Aeolus Breakdown service helpt u verder bij elk probleem langs de weg en is jarenlang dé specialist op het gebied van internationale pechservice. Mocht één van uw bedrijfsvoertuigen waar dan ook in Europa onverwacht met bandenpech komen te staan, dan is één telefoontje voldoende om u snel weer op weg te helpen. De bandenspecialisten van Aeolus Breakdown service zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om u in uw eigen taal snel en professioneel van de benodigde service te voorzien. De medewerkers van Aeolus Breakdown service zijn getraind om snel en adequaat een passende oplossing voor uw probleem te vinden. Immers, stilstand kost geld!

Snel en effectief

De Aeolus Breakdown service zorgt ervoor dat chauffeurs zo snel mogelijk weer op weg kunnen. Bij pech wordt het centrale hulpnummer van Aeolus Breakdown service gebeld.

Aeolus Breakdown Service logo tyre

Aeolus Tyres marker

U kunt Aeolus banden vinden in heel Nederland. Ook bij u in de buurt!