11 februari 2016

Heuver Bandengroothandel vernieuwt website voor Aeolus Tyres

Als exclusief importeur voor Aeolus truck-, landbouw- en EM-banden voor 8 Europese landen, steunt Heuver Bandengroothandel zíjn klanten met een vernieuwde website voor Aeolus. Deze site is voor eindgebruikers een overzicht van het complete assortiment. Zo kunnen zij gericht banden zoeken voor een specifieke inzet met behulp van de bandenzoeker. Het volledige bedrijfsmatige Aeolus assortiment is in de nieuwe site opgenomen. Inclusief specificaties, diverse brochures én een snelle dealer-zoekmodule. Daarnaast is de nieuwe site responsive opgebouwd, voor gebruik op mobiele apparaten zoals telefoons en tablets.

Groeiende populariteit

Bertus Heuver, directeur Heuver Bandengroothandel: “Wij hebben met meer dan 600 dealers in Europa voor Aeolus een mooi, fijnmazig netwerk. Door de toenemende acceptatie en populariteit van Aeolus, merken we dat eindgebruikers zich vaak éérst onafhankelijk willen oriënteren voordat zij bestellen. Daarom staan van ons Aeolus aanbod de technische specificaties in de vernieuwde site. Maar vooral ook een dealer-zoekmodule voor onze Europese markten.”

Zelf zoeken, bestellen via dealer

“Onze dealers kennen onze belofte dat alle bestellingen via hen gaan”, vervolgt Bertus Heuver. “En de klanten van onze dealers – eindgebruikers – willen eerst zelf op onderzoek uit. Daarna zal elke eindgebruiker via de zoekmodule bij één van onze dealers aankloppen als hij Aeolus banden wil kopen of voor vragen. Op de site maakt een onderverdeling in sectoren met duidelijke, uitgebreide productpagina’s het extra gemakkelijk de juiste informatie te vinden. De deal sluit de eindgebruiker, zoals gezegd, bij de specialist. Daarna leveren wij de band op de kortst mogelijke termijn uit, omdat het Aeolus assortiment op voorraad ligt. Dát zijn óók garanties van ons: een goede voorraad en snelle, betrouwbare levering.”

Aeolus Tyres marker

U kunt Aeolus banden vinden in heel Nederland. Ook bij u in de buurt!