3 maart 2016

Heuver Bandengroothandel ‘groots’ aanwezig op Bauma 2016

-PERSBERICHT- Met de nieuwe Aeolus 27.00R49 band op zijn stand onderstreept Heuver Bandengroothandel op Bauma 2016 (11-17 april a.s. in München) de mogelijkheden die het zijn klanten biedt. De bandengroothandel uit Hardenberg (NL) helpt klanten met grondverzetbanden uit het standaard assortiment tot en met de meest bijzondere banden. Dit jaar richt Heuver zijn Bauma-stand qua tentoongestelde banden in rondom het exclusieve Aeolus importschap. Heuver Bandengroothandel is te vinden in Halle A6, stand 534.

Eyecatcher

“Bauma 2016 is een uitgelezen moment om ons met Aeolus ‘groots’ te laten zien”, zegt Bertus Heuver, directeur Heuver Bandengroothandel. “Letterlijk doen we dat met een heuse Aeolus-gigant (type AE46). Met een hoogte van 270 cm en een breedte van 75 cm belichaamt deze band de omvang van het Aeolus’ leveringsprogramma en de mogelijkheden van het merk. Aeolus heeft voor nagenoeg elke vraag een band in het assortiment. Die leveren wij zowel uit onze ruime vaste voorraad, als op speciaal verzoek wanneer het om een band als deze enorme eyecatcher gaat. Op de beurs laten wij de bezoekers, als exclusief importeur voor Aeolus in 8 Europese landen, een dwarsdoorsnede van Aeolus producten voor bouw- en grondverzetmachines zien.”

Win-win-win in OEM

Heuver Bandengroothandel koppelt als totaalaanbieder voor de EM-sector uiteenlopende banden van vele merken, waaronder eigen importmerken, aan een uitgebreide dienstverlening. Bertus Heuver: “Door onze brede vakkennis krijgen we steeds vaker vragen van OEM-bedrijven. We hebben ons als doel gesteld nog nauwer met deze bedrijven samen te kunnen werken. Zodat zij, door van onze kennis gebruik te maken en voor assortiment te kiezen, de meest optimale producten kunnen ontwikkelen. Uiteindelijk is dat een win-win-win situatie, waarbij de eindgebruiker het maximale profijt heeft.” 

Op de Bauma-stand (Halle A6, stand 534) laat Heuver de Aeolus-banden AGP23 (shovels en Unimogs), AR28 (mobiele kranen), AL37 en 53 (shovels, graders, dumpers) en HN10 en 352 (kippers) zien.

Aeolus Tyres marker

U kunt Aeolus banden vinden in heel Nederland. Ook bij u in de buurt!