2 april 2014

Heuver Bandengroothandel en Aeolus schrijven in voor Reifen Essen

Heuver Bandengroothandel neemt in 2014 wederom deel aan Reifen Essen, één van de belangrijkste internationale beurzen voor de bandenindustrie. In het beursprogramma van Heuver is veel ruimte voor het onderhouden en uitbouwen van klantcontacten, terwijl van zijn exclusieve importmerk Aeolus de nieuwste producten in de stand te zien zijn. Op velgengebied ruimt Heuver voor het merk Athlete een speciale plek in. Evenals voor de nieuwste landbouwbanden van LingLong, waarmee Heuver eveneens een exclusiviteitscontract heeft. De Heuver-stand is te vinden in Hal 2, standnummer 2E48.

Nieuwe Aeolus-producten

“Sinds jaren is ‘Reifen’ in Europa één van de belangrijkste ontmoetingsplaatsen voor iedereen die iets met banden en toebehoren te maken heeft”, zegt Bertus Heuver, directeur Heuver Bandengroothandel. “Wij doen al jaren tot grote tevredenheid mee en willen en zullen dus ook dit jaar niet ontbreken. Want de beurs sluit qua thematiek en internationaal bezoekersprofiel naadloos aan bij onze producten en ons Europese werkgebied. We leggen momenteel de laatste hand aan de invulling van de stand, maar zeker is dat we de nieuwste ontwikkelingen bij Aeolus in de schijnwerpers zetten. Net als we met de nieuwste landbouwbanden van LingLong doen. Daarnaast geven we de bezoekers uitleg over de kansen en voordelen van ons intensieve klantservice programma.”

Over Heuver Bandengroothandel

Heuver Bandengroothandel startte in 1966. Heuver Bandengroothandel werkt voor de professionele klant die zoekt naar truck- en trailerbanden, EM- en industriebanden plus landbouwbanden. Heuver is voor een groot deel van Europa exclusief importeur van alle banden van Aeolus Tyres. Via 16 eigen Profile Tyrecenter-vestigingen helpt Heuver zowel de zakelijke klant als de consument. Heuver heeft 230 mensen in dienst; waaronder teams in onder andere Duitsland, Groot-Brittannië en Roemenië.

Aeolus Tyres marker

U kunt Aeolus banden vinden in heel Nederland. Ook bij u in de buurt!