27 augustus 2012

Europese site van Aeolus Tyres krijgt metamorfose

Heuver Bandengroothandel lanceert voor haar merk Aeolus Tyres een geheel vernieuwde site. De verbreding van het Aeolus-assortiment met landbouwbanden was aanleiding de Europese merksite grondig onder handen te nemen. Vanaf heden is de nieuwe, informatieve merk- en productsite in de lucht. De eindklanten van Heuver’s klanten, de bandengrossiers in Europa, vinden op www.aeolus-tyres.eu een segmentering in 3 productgroepen en in 4 talen. Er zijn productoverzichten en informatie over het merk te vinden en de site is eveneens geschikt voor mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets.

Exclusieve Aeolus-site 

“We vertegenwoordigen Aeolus in Europa nu een decennium met truck- en grondverzetbanden”, zegt Bertus Heuver, directeur van Heuver Bandengroothandel. “Recentelijk introduceerden we de eerste twee typen landbouwbanden van Aeolus, wat we in 2013 gaan uitbreiden. Onze klanten willen hún klanten, de eindgebruikers, echter graag kunnen verwijzen naar een krachtige, exclusieve Aeolus-site met alle informatie. Daarom was het nú het moment om de geheel nieuwe site te lanceren. De site heeft een geheel nieuwe, frisse uitstraling waarbij voor het visuele deel een vertaalslag is gemaakt naar ‘de mens achter de producten’.De nieuwe site past perfect in onze online strategie, waarin we op alle fronten vooraan willen staan. Dus ook op internet, inclusief mobiele webtoepassingen. Voor eindgebruikers is het heel gemakkelijk om de dichtstbijzijnde dealer te vinden. Kortom, de nieuwe site is een aanwinst voor zowel onze dealers als voor hún klanten. Wij denken graag met onze klanten mee en helpen hen succesvol zaken te doen.” 

Brochures downloadable 

“De nieuwe Aeolus website kan in vier talen gebruikt worden, zowel via de computer als mobiel”, aldus Bertus Heuver. Naast het gehele productaanbod van Aeolus vindt de klant op de site technische informatie van alle producten en kunnen alle brochures worden gedownload. De nieuwe site voor Aeolus werkt parallel naast de site van Heuver, waarop alle andere bandenmerken te vinden zijn, en past in het streven om Aeolus in Europa nog verder uit te bouwen. 

Aeolus Tyres marker

U kunt Aeolus banden vinden in heel Nederland. Ook bij u in de buurt!