3 mei 2021

Aeolus vraagt klanten: “Daag ons uit!”

Maar liefst 2 jaar 100% garantie op de NEO-serie.

Heuver heeft een bijzondere manier gevonden om de topkwaliteit van het exclusieve huismerk Aeolus te benadrukken. De slogan ‘No matter what’ brengt het bedrijf in de praktijk door maar liefst 2 jaar 100% garantie te bieden op de banden uit de NEO-serie. In de communicatie zegt men letterlijk: “Daag ons uit!”

Unieke tweejarige garantie

Moet een Aeolus NEO-band binnen 2 jaar worden vervangen, dan wordt dit - ongeacht de reden - volledig vergoed. Samen met de karkasgarantie en de 24/7 pechhulp bewijst Aeolus hiermee de ijzersterke prijs-kwaliteitverhouding van haar banden.

Productmanager Jeroen Vos: “Onze range banden is zeer compleet en biedt een uitstekende performance en minimale kilometerkostprijs. Tel daarbij onze tweejarige garantie en we kunnen écht zeggen dat we ‘No matter what’ op alle manieren waarmaken. Dat biedt zekerheid voor onze klanten.”

De NEO Series zijn geproduceerd onder Europese knowhow en technologie, volgens de laatste technologische ontwikkelingen en conform de hoge eisen en wensen van Europese gebruikers. Daardoor durft Aeolus het aan om door middel van een unieke tweejarige garantie te bewijzen dat het merk garantstaat voor de kwaliteit. Aeolus is de enige die binnen dit segment een dergelijke garantie afgeeft.

Duidelijke spelregels

Klanten van Heuver krijgen zoals beloofd een volledig nieuwe band als de band:

  • Onderdeel is van de Aeolus NEO Allroads-, Fuel- of Winter-serie
  • Nog minimaal 50% restprofiel heeft
  • Niet meer te repareren is
  • Niet ouder is dan 2 jaar
  • Geen schade heeft door verkeerde inzet of verkeerd gebruik
Aeolus Tyres marker

U kunt Aeolus banden vinden in heel Nederland. Ook bij u in de buurt!