19 augustus 2020

Aeolus NEO-serie: standaard met 2 jaar 100% garantie

- PERSBERICHT - Bandenmerk brengt slogan ‘No matter what’ in de praktijk

Aeolus, het exclusieve huismerk van Heuver, bewijst de topkwaliteit van de banden die ze met de slogan ‘No matter what’ in de markt zetten graag in de praktijk. Dat doet het bandenmerk door maar liefst 2 jaar 100% garantie te bieden op de banden uit de NEO-serie

Zekerheid door unieke tweejarige garantie
Productmanager Jeroen Vos: “Onze range banden is zeer compleet en biedt een uitstekende performance en minimale kilometerkostprijs. Tel daarbij onze tweejarige garantie en we kunnen écht zeggen dat we ‘No matter what’ op alle manieren waarmaken. Dat biedt zekerheid voor onze klanten.”

De NEO-serie is geproduceerd onder een octrooi en in know-how licentie van Pirelli. Ze worden geproduceerd volgens de laatste technologische ontwikkelingen en conform de hoge eisen en wensen van Europese gebruikers. Daardoor durft Aeolus het aan om door middel van een unieke tweejarige garantie te bewijzen dat het merk garantstaat voor de kwaliteit. Aeolus is de enige die binnen dit segment een dergelijke garantie afgeeft.

Moet de band binnen 2 jaar worden vervangen, dan wordt dit - ongeacht de reden - volledig vergoed. Samen met de karkasgarantie en de 24/7 pechhulp bewijst Aeolus hiermee de ijzersterke prijs-kwaliteitverhouding van haar banden.

Aeolus Tyres marker

U kunt Aeolus banden vinden in heel Nederland. Ook bij u in de buurt!