23 juli 2019

Aeolus introduceert 315/60R22.5 voor NEO Fuel S+ en NEO Allroads D+

Aeolus voegt de maat 315/60R22.5 toe aan de NEO Fuel S+-serie (stuurasband voor internationaal verkeer) en de NEO Allroads D+-serie (universeel inzetbare trekasband). Aeolus maakt daarmee z’n range banden met uitstekende performance en minimale kilometerkostprijs nóg completer.

NEO Allroads D+ voor perfecte handling
Jeroen Vos, productmanager, vertelt over de techniek van de NEO Allroads D+: “een breed en extra diep profiel zorgt voor een lange levensduur. De verfijnde profielstructuur met 3D sipes geeft de bestuurder perfecte handling op droog en nat wegdek. Het speciale groevendesign garandeert blijvend hoge tractie en zorgt samen met een extra anti-slijtlaag in het loopvlakcompound voor een hoge levensduur.”

NEO Fuel S+ voor lange afstanden
Over de Aeolus NEO Fuel S+ vertelt hij: “de banden zijn speciaal ontwikkeld voor de lange afstanden. Het speciale loopvlakcompound zorgt voor lager brandstofverbruik. Verder heeft de band een profiel met verbonden blokken en 4 lengtegroeven voor goede water- en warmte-afvoer en een speciaal schouderdesign voor een evenwichtig slijtagepatroon.” Ga voor een compleet overzicht van alle maten van de NEO-serie naar aeolus-tyres.nl.

2 jaar lang 100% garantie
Wie nu banden koopt van het merk Aeolus, krijgt 2 jaar lang 100% garantie. Aeolus is de enige die binnen dit segment een dergelijke garantie afgeeft. Moet de band binnen 2 jaar worden vervangen, dan wordt dit - ongeacht de reden - volledig vergoed. Samen met de karkasgarantie en de 24/7 pechhulp bewijst Aeolus hiermee de ijzersterke prijs-kwaliteitverhouding van haar banden. Sinds de introductie in Europa in 2004 is Aeolus inmiddels gegroeid naar hét vertrouwde alternatief naast de gerenommeerde A-merken.

Aeolus Tyres marker

U kunt Aeolus banden vinden in heel Nederland. Ook bij u in de buurt!