31 mei 2012

Aeolus introduceert Aeolus 24R20.5-AE77-landbouwband

Met de Aeolus AE77 introduceert Heuver Bandengroothandel een geheel nieuw alternatief op de markt. De AE77 is een band die geschikt is voor getrokken landbouwmaterieel zoals gronddumpers, mesttanken, silagewagens en meststrooiers en ook voor crashtenders. De banden zijn geschikt voor vernieuwing en kunnen ook op velg (met elke mogelijke ET-waarde) geleverd worden.

Met de Aeolus AE77 introduceert Heuver Bandengroothandel een geheel nieuw alternatief op de markt. De AE77 is een band die geschikt is  voor getrokken landbouwmaterieel zoals gronddumpers, mesttanken, silagewagens en meststrooiers en ook voor crashtenders. De banden zijn geschikt voor vernieuwing en kunnen ook op velg (met elke mogelijke ET-waarde) geleverd worden.  

Krachtpatser

De Aeolus AE77 is een krachtpatser die uitermate geschikt is voor getrokken landbouwmaterieel zoals gronddumpers, mesttanken, silagewagens en meststrooiers. Maar dankzij de uitstekende grip ook voor gebruik op crashtenders en off-road voertuigen. Zware belastingen en hoge snelheden (tot 80 km/h) zijn geen probleem. Heuver levert de band ook op velg, met iedere mogelijke ET-waarde. De band wordt geleverd in de maat 24R20.5.

Belangrijke aanvulling

“Onze nauwe samenwerking met Aeolus op het gebied van grondverzetbanden en truckbanden kunnen wij nu verder uitbouwen met meer specifieke landbouwbanden”, zegt Bertus Heuver, directeur Heuver Bandengroothandel. “Hiermee is ons aanbod compleet want net als de banden voor de andere sectoren scoren ook de Aeolus landbouwbanden op onze slogan Hét Alternatief by Heuver. Ze voldoen aan alle belangrijke wettelijke eisen en zijn betrouwbaar, slijtvast, duurzaam en robuust en bovendien altijd scherp geprijsd. Daarnaast zijn de karkassen, na de eerste levensfase, uitermate geschikt voor loopvlakvernieuwing. Daardoor neemt de totale levensduur van iedere band belangrijk toe. Deze Tweede Levensfase heeft een positieve invloed op de totale kostprijs per draaiuur.”

Over Heuver Bandengroothandel

Heuver Bandengroothandel startte in 1966. Heuver Bandengroothandel werkt voor de professionele klant die zoekt naar truck- en trailerbanden, EM- en industriebanden plus landbouwbanden. Heuver is voor een groot deel van Europa exclusief importeur van alle banden van Aeolus Tyres. Via 16 eigen Profile Tyrecenter-vestigingen helpt Heuver zowel de zakelijke klant als de consument. Heuver heeft 230 mensen in dienst; waaronder teams in onder andere Duitsland, Groot-Brittannië en Roemenië.

Aeolus Tyres marker

U kunt Aeolus banden vinden in heel Nederland. Ook bij u in de buurt!