24 juli 2014

Aeolus Breakdown Service biedt transportbedrijven in Europa 24 uurs bedrijfszekerheid

De Aeolus Breakdown Service is de dienstverlening die transporteurs zekerheid biedt. De druk op kosten in het moderne, complexe logistiek proces is groot. Stilstand van materieel door lekrijden en daarmee samenhangende onvoorziene kosten wil elke transporteur voorkomen. Dus vindt Aeolus dat de gebruiker moet kunnen vertrouwen op zowel de kwaliteit van de banden als op de maximale service die daarbij hoort. Dankzij de Aeolus Breakdown Service is de gestrande truck in heel Europa door de hulp van aangesloten Aeolus-bandenspecialisten altijd snel weer op weg.

Stilstand voor klant beperken

“Service houdt bij ons niet op bij de verkoop van banden”, aldus Bertus Heuver, directeur Heuver Bandengroothandel. “Onze klant staat altijd centraal, maar ook zijn klanten. De transporteur kiest weloverwogen voor Aeolus-banden. Een keuze die wij als Aeolus-importeur onderstrepen met maximale service en zekerheid. Zoals met de Aeolus Breakdown Service. Is er onderweg sprake van een lekke band, dan belt de chauffeur met het centrale Aeolus-steunpunt. Hij wordt in zijn eigen voorkeurstaal aangesproken en vervolgens ter plekke geholpen door een Aeolus-bandenspecialist. Daarmee heeft de transporteur een dubbele zekerheid: de truck is snel weer op weg én een kapotte Aeolus-band wordt gewoon vervangen door een nieuwe Aeolus-band. Zodat het gebruiks- en kostenplaatje hetzelfde blijft.”

Service in heel Europa

De Aeolus Breakdown Service bestaat uit een Europees Servicecenter waarbij in Europa meer dan 7.400 bandenspecialisten zijn aangesloten. Deze beschikken over speciale hulpvoertuigen zodat de monteurs ter plekke snel en efficiënt kunnen werken. Allemaal bedoeld vanuit het oogpunt om de stilstand tot een minimum te beperken. De Aeolus Breakdown Service is 24 uur per dag, zeven dagen per week paraat.

Aeolus Tyres marker

U kunt Aeolus banden vinden in heel Nederland. Ook bij u in de buurt!