31 mei 2012

Aeolus AGP23 voor mobiele kranen en Unimog: nieuw bij Heuver Bandengroothandel

Heuver Bandengroothandel introduceert op Reifen 2012 de nieuwe Aeolus AGP23, een band voor gebruik op aangedreven applicaties zoals mobiele kranen, kleine shovels en Unimog’s. Deze nieuwe band geldt als alternatief voor gerenommeerde merken en heeft een uitstekende grip en zelfreinigend vermogen. De AGP23 wordt geleverd in de maat 445/65R22.5.  

AGP23 als Hét Alternatief by Heuver 
De Aeolus AGP23 is de ideale band voor mobiele kranen, kleine shovels en Unimog’s, de zogeheten aangedreven applicaties. De nieuwe AGP23 is een super single band met een rijrichting-gebonden profiel, hetgeen zorgt voor een uitstekende grip. Tegelijkertijd is het zelfreinigend vermogen van de band groot. Deze band onderscheidt zich door een allround inzetbaarheid en een hoge snelheidsindex, waardoor hij geschikt is tot snelheden van 80 kilometer per uur. De AGP23 wordt uit voorraad geleverd in de maat 445/65R22.5. 

Ontbrekende schakel 
Bertus Heuver, directeur Heuver Bandengroothandel: “Met de nieuwe Aeolus AGP-band vullen we ons gamma aan met een heel specifieke band als daadwerkelijk alternatief voor de bekende merken. We kunnen onze klanten nu ook in deze sector de meest optimale keuze voorleggen: diverse opties in verschillende prijsklassen, maar altijd van de hoogste kwaliteit. Zoals dat past in onze visie en zoals we dat ook hebben omschreven in onze missie. Wij willen duidelijk en transparant zijn en als partner in business van onze klanten optreden. Zodat zij zich volop kunnen focussen op hún klanten.” 

Over Heuver Bandengroothandel 
Heuver Bandengroothandel startte in 1966. Heuver Bandengroothandel werkt voor de professionele klant die zoekt naar truck- en trailerbanden, EM- en industriebanden plus landbouwbanden. Heuver is voor een groot deel van Europa exclusief importeur van alle banden van Aeolus Tyres. Via 16 eigen Profile Tyrecenter-vestigingen helpt Heuver zowel de zakelijke klant als de consument. Heuver heeft 230 mensen in dienst; waaronder teams in onder andere Duitsland, Groot-Brittannië en Roemenië. 

Aeolus Tyres marker

U kunt Aeolus banden vinden in heel Nederland. Ook bij u in de buurt!