4 juni 2019

Nu 2 jaar 100% garantie op Aeolus NEO serie banden

Wie nu banden koopt van het merk Aeolus, krijgt 2 jaar lang 100% garantie. Aeolus is de enige die binnen dit segment een dergelijke garantie afgeeft. Moet de band binnen 2 jaar worden vervangen, dan wordt dit - ongeacht de reden - volledig vergoed. Samen met de karkasgarantie en de 24/7 pechhulp bewijst Aeolus hiermee de ijzersterke prijs-kwaliteitverhouding van haar banden.

Aeolus heeft zich al 15 jaar bewezen in de bandenmarkt. Sinds 2016 worden de banden geproduceerd met de know-how en onder licentie van Pirelli. Het resultaat is een band met hoogstaande techniek en een lage kilometerprijs. Zo betrouwbaar, dat de fabriek probleemloos een extra garantie geeft op de banden, bovenop de standaard fabrieksgarantie. Tot 2 jaar na aankoopdatum heeft de eindgebruiker zekerheid: als de band vervangen moet worden, kost hem dat niets. Onder het motto No Matter what neemt Aeolus dus elk risico voor de eindgebruiker weg. De enige twee voorwaarden die Aeolus stelt zijn minimaal 50% restprofiel en dat de band niet meer te repareren is. Met de campagne ‘Dare us. Challenge us.’ lanceert Aeolus haar ‘100% 2 year warranty’.  

Sterk alternatief voor premium merken

Productmanager Jeroen Vos: "Natuurlijk geef je zo'n garantie pas af als je absoluut zeker bent van je product. We hebben nauw contact met onze afnemers en we voeren regelmatig duurzaamheidstesten uit op de banden. Zodoende weten we al een aantal jaren dat de banden buitengewoon goed presteren en de premium merken evenaren. Niet voor niets leveren we Aeolus-banden al een aantal jaren met karkasgarantie en de 24/7 pechhulp. Met de 100% garantie geven we een extra signaal af naar de markt: met Aeolus banden heb je een sterk alternatief voor premium merken." 

Kwaliteitsbanden met hoogstaande techniek 

De 100% garantie geldt voor de Aeolus NEO Allroads-, Fuel- en Winterserie. Banden die speciaal zijn ontworpen voor de dagelijkse uitdagingen van de vervoersbranche. De techniek bestaat onder andere uit Europees rubbercompound met een hoog siliconengehalte voor betere grip op nat wegdek en hoog kilometrage. De SATT karkasopbouw zorgt voor gelijkmatige slijtage en een lange levensduur. Daarnaast zijn de banden uitstekend herprofileerbaar en geschikt voor vernieuwing, wat bijdraagt aan de lage kilometerkostprijs.  

Aeolus Tyres marker

U kunt Aeolus banden vinden in heel Nederland. Ook bij u in de buurt!