Daarom Aeolus

Wie op zoek is naar kwaliteit, rendabiliteit en efficiëntie tegen een eerlijke prijs, kiest voor Aeolus.

Kwaliteit 
Aeolus ontwikkelt en produceert banden volgens de internationale normen van alle belangrijke instituten en de daarbij behorende keurmerken. De karkasgarantie onderstreept het vertrouwen in de basiskwaliteit.

 

Service 
Bij Profile Tyrecenter geen lege woorden, maar bewezen kwaliteit: van een deskundig en hulpvaardig verkoop- en serviceteam tot aan de in heel Europa aangeboden pechservice.

Beschikbaarheid 
Nagenoeg alle maten en profielen zijn uit voorraad leverbaar. Mogelijk door het enorme (24.000m2) distributiecentrum in Hardenberg, het magazijn in Bayreuth (Duitsland) en in Lyon (Frankrijk).

 

Breed aanbod 
Het Aeolus productaanbod is zeer breed en biedt oplossingen voor nagenoeg iedere inzet in de segmenten trucks, grondverzetmachines, bosbouw-, & landbouw- en speciale voertuigen.

Prijs 
Aeolus is gezien de kerncompetenties kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid én de goede prijs-kwaliteitverhouding hét alternatief naast de gerenommeerde A-merken.

 

Onderzoek & ontwikkeling 
Enkele honderden engineers en technici zoeken continu naar nieuwe manieren om de aangeboden banden te optimaliseren en zo te blijven voldoen aan nagenoeg iedere wens uit de markt.

Duurzaamheid 
Aeolus investeert in een milieuvriendelijke productie en voldoet zelfs aan de ambitieuze normen van het ‘Waste Zero Emission’-label en het REACH-programma.

 

Aeolus Casing Management 
Milieuvriendelijkheid en duurzaamheid betalen zich voor transporteurs uit: karkassen die geschikt zijn voor loopvlakvernieuwing worden opgekocht en nutteloze karkassen worden natuurlijk volgens de eisen afgevoerd.

Profile Euroservice (24/7) 
Snel weer onderweg bij bandenpech: Profile Euroservice helpt u snel weer op weg - 24 uur per dag, 365 dagen per jaar - in heel Europa - met minimaal tijdverlies.

     

 

Aeolus Tyres marker

U kunt Aeolus banden vinden in heel Nederland. Ook bij u in de buurt!