Aeolus, het huismerk banden van Profile Tyrecenter

Gebaseerd op haar jarenlange ervaring ontwikkelt en produceert Aeolus truckbanden, het huismerk van Profile Tyrecenter, volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Een zeer uitgebreid assortiment banden waar de markt écht om vraagt, in de maten en profielen waar behoefte aan is. Maar die ook uit voorraad leverbaar zijn. Dát zijn de kernwaarden van Aeolus. Aeolus banden zijn hét alternatief naast, en in vele gevallen voor, de gerenommeerde merken. Want de kwaliteitsbanden van Aeolus zorgen voor een absolute winst bij optimalisering van het bedrijfsrendement; in alle gevallen. Aeolus banden onderscheiden zich in het dagelijks gebruik door de combinatie van grote slijtvastheid, veilig weggedrag en lage afschrijving. Tegelijkertijd biedt Profile Tyrecenter een doeltreffende 24/7 Europese Pechservice. Wie de beste kwaliteit en het hoogste rendement zoekt, kiest voor Aeolus; Technology meets Performance!

Profile Tyrecenter verzorgt voor Nederland en België de distributie van de Aeolus truck- en trailerbanden. Beide ondernemingen denken hetzelfde over kwaliteit, dienstverlening en klantvriendelijkheid. De contacten in deze samenwerking zijn intensief en verlopen vlot. De visie en waarden van Aeolus passen uitstekend bij die van Profile Tyrecenter. Profile Tyrecenter voert nu sinds 2004 de Aeolus truck- en trailerbanden. En dit tot grote tevredenheid van de klanten. Want dankzij de uitgebreide range kunnen zij hun klanten een kwalitatief hoogwaardig product tegen een uiterst
concurrerende prijs aanbieden.

"Een hoog rendement 
en perfecte kwaliteit!"

Aeolus heeft de afgelopen jaren een geheel vernieuwde range moderne banden ontwikkeld. Deze range wordt doorlopend verder uitgebreid met de banden die ontwikkeld en geproduceerd worden volgens de aller modernste maatstaven. Het assortiment voorziet duidelijk in een behoefte: klanten zijn enthousiast over de lage kilometer kostprijs en leveringssnelheid en ervaren dat de Aeolus banden belangrijk bijdragen aan verbetering van het rendement.

Producten

Onverminderd wordt op basis van marktinformatie gewerkt aan nieuwe producten die aansluiten bij de vraag uit de markt. Het Aeolus-assortiment bestaat uit een complete range banden - zowel maten als profielen - voor vrachtwagens, stadsbussen, lichte trucks, diepladers, trailers en voor de trekas en de stuuras. Met lange afstands-profielen, profielen voor regionaal gebruik, en voor gebruik on en off the road.

Aeolus Tyres marker

U kunt Aeolus banden vinden in heel Nederland. Ook bij u in de buurt!